Illy Caffé

Om liefhebbers te laten genieten van de authentieke Italiaanse koffie hebben wij gekozen om de koffie van Illy te serveren. Deze koffie kenmerkt zich door een perfecte melange van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen en naast de uitstekende kwaliteit wordt er ook gekeken naar duurzaamheid. De koffie teler krijgt een eerlijke prijs voor zijn koffiebonen, wordt hierdoor gestimuleerd om de kwaliteit hoog te houden en met het oog op respect voor de planeet duurzaam te verbouwen.

Arabica koffiebonen zorgen voor een zeer geurige, zachte, ronde, lichtzure en vaak chocolade-achtige espresso met een nasmaak van karamel en een aangenaam tikkeltje bitterheid. De crèmelaag is licht nootkleurig en neigt naar roodbruin. Deze koffie leent zich als espresso uitstekend om een smaakvolle cappuccino of latte macchiato te maken.

Wij serveren een ruim assortiment aan koffie varianten en al deze varianten zijn ook als koffie to go te verkrijgen voor diegene die op doorreis zijn.

THEE ASSORTIMENT

Beleef thee in haar puurste vorm. Wij hebben een uitgebreid assortiment losse thee van hoge kwaliteit. De losse theevarianten van Dammann zijn door ervaren meesterblenders samengesteld . Ontdek zelf waarom de thee van Dammann door de theeconnaisseurs over de hele wereld wordt geprezen voor zijn uitstekende kwaliteit en onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Beleef het pure theedrinken.

Zakelijk contact

Bent u opzoek naar kwaliteit en wilt u weten wat wij voor uw zaak kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

CONTACT