Ambachtelijk Italiaans ijs!

Alle ijssalons zeggen het te maken en alle ijsliefhebbers willen het, Ambachtelijk Italiaans ijs.
Maar wat is nu Ambachtelijk Italiaans ijs?

Het antwoord moet ik je helaas verschuldigd blijven, maar wat verstaan wij bij IJsclusief onder Ambachtelijk Italiaans ijs?
Het is iets wat moeilijk uit te leggen is maar…….zodra de eerste hap ijs je mond raakt en een volle smaak afgeeft die je meteen herkent en direct een glimlach op je gezicht laat verschijnen en misschien ook nog een mooie herinnering bij jou oproept van dat ene speciale moment, het ijsje wat je altijd met oma haalde, het ijsje wat je deelde met je vakantieliefde bij de ondergaande zon, die ene vakantie in dat mooie romantische plaatsje in Italië waar je nu niet meer op kan komen. Voor ons is Ambachtelijk Italiaans ijs een gevoel van blijdschap.

Wij willen jou graag blij maken en misschien kan jij ons vertellen wat voor jou Ambachtelijk Italiaans ijs is!