December 2020

Wat was dit een ander jaar dan de voorgaande jaren. We zaten begin van het jaar met bruisende nieuwe ideeën en lekkere aanvullingen, deels hebben wij nog steeds kunnen uitvoeren en andere dingen hebben we even terug op de plank moeten leggen, dat komt nog wel…

In plaats van dat we onszelf voorbij liepen, zijn we letterlijk even stil komen te staan, dmv reflectie is dit dan ook een zeer leerzame periode gebleken.

We zijn na 3 weken dicht te zijn geweest, begonnen met bezorgen van onze halve en hele literbakken voor zeer voordelige prijzen en met gratis bezorging in Rheden en De Steeg om zodoende jullie toch een beetje blij te kunnen maken en te kunnen laten genieten van onze heerlijke ijssmaken.

Ook waren wij in deze periode de cijfers aan het afwachten en welke regels er werden opgelegd voor de horeca en probeerden wij daarin mee te bewegen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een afhaalloket aan de deur, deze keuze word niet door iedereen begrepen.

Voor onszelf deden we wat het beste voelde… We kunnen op deze manier nog steeds met plezier ons werk doen, ook kunnen we voor onszelf en voor onze medewerkers alsmede onze gasten de veiligheid ivm gezondheid op deze manier het beste waarborgen, wel missen wij de gezelligheid van het onderlinge contact.

Doordat de Overheid de verantwoordelijkheid neerlegde bij ons als ondernemers werd ons ineens ook de taak tot handhaven toebedeeld. Iets wat wij absoluut niet leuk vinden om te doen en ten koste gaat van een leuke, gezellige sfeer!

Ondertussen zijn wij ook druk aan het brainstormen over het vervolg voor ons mooi opgebouwde bedrijf. Wat kan er nog wel? Welke mogelijkheden zijn er met zo min mogelijk financiele middelen? Dit is voor ons ook nog wel een hele uitdaging…

We vinden het in ieder geval ontzettend fijn te weten dat we gesteund worden en dat veel mensen bereid zijn om met je mee te denken hierin. Wij willen jullie via deze weg dan ook nogmaals ontzettend bedanken voor jullie begrip!!

We weten ook:

Na Regen komt altijd Zonneschijn!